4-8-2016 – Akrapovic heeft een Akrapovic uitlaat ontwikkelt voor de nieuwe BMW M2, waardoor deze adembenemende auto nog beter zal gaan presteren!

De Akrapovic Evolution line is volledig gemaakt van ultralicht titanium en carbon. Hierdoor is de uitlaat ultralicht en komt dit ten goede van de prestaties. De perfect afgewerkte uitlaat, welke ECE is goedgekeurd, haalt het maximale resultaat uit de Twinpower zescilinder motor van de BMW M2. Deze Akrapovic uitlaat is ontwikkelt om een betere stroom te leveren over het gehele toerental bereik. Hierdoor stijgen de prestatie significant!

Deze Akrapovic uitlaat is met chirurgische precisie ontworpen door de Akrapovic Ingenieurs.  Akrapovic heeft deze uitlaat zo ontwikkelt dat er 2 “uitlaatstukken” vanaf het motorblok naar achteren lopen, welke beide hun eigen Akrapovic demper hebben. Origineel heeft de BMW M2 maar 1 uitlaatstuk, welke aan het einde opsplitst in 2 uitlaatpijpjes.  Deze Akrapovic uitlaat is dusdanig ontwikkelt dat de optimale uitlaatgas stroming wordt bereikt. Het verschil is dan ook verbluffend. Deze Akrapovic uitlaat levert 9.3 PK extra, bij 6150 toeren per minuut en 8,8 Nm op 4300 RPM. Het geluid is dusdanig verbeterd dat elke BMW M2 eigenaar zonder Akrapovic jaloers zal zijn op een BMW M2 MET Akrapovic uitlaat! Het geluid is adembenemend, zoals wij dat gewend zijn van Akrapovic.  Het geluid geeft een hogere toonhoogte en zorgt voor het echte race gevoel, vooral in het bovenste toerentalbereik.  Doordat het systeem is voorzien van het zogenaamde kleppensysteem kan ook heel rustig gereden worden met deze Akrapovic uitlaat. Het openen en sluiten van de kleppen kan worden geregeld door de optionele Akrapovic sound module.  Deze wordt niet standaard erbij geleverd.

Wilt u meer informatie over de Akrapovic uitlaat voor de BMW M2? Vraag dan gelijk een offerte aan bij Akrapovicdealer.nl!

Offerteaanvraag Akrapovic uitlaat BMW M2

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Merk / Type auto voor Akrapovic uitlaat (verplicht)

  Bouwjaar (verplicht)

  Je bericht