Akrapovicdealer.nl is onderdeel van Fleetaccess B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en installeren van een Akrapovic uitlaat. Akrapovicdealer.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde monteurs waarbij de auto in goede handen is. In onze state-of-art werkplaats kan elke auto worden voorzien van een Akrapovic uitlaat. Tevens hebben wij een prachtige showroom en een demoauto met een Akrapovic uitlaat eronder, zodat u precies weet wat u krijgt. Als één van de weinig dealers van Nederland kunt u bij ons het echte Akrapovic geluid live horen!

Naast Akrapovic uitlaatsystemen doen wij nog veel meer. Akrapovidealer.nl is onderdeel van Fleetaccess BV. Fleetaccess is een van de grootste onafhankelijke auto elektronica installatie bedrijven van Nederland. Wij leveren onder andere Stinger radardetectors, SCM alarmsystemen, parkeersystemen, camerasystemen, cruisecontrols , maatwerk elektronica en dat wat de klant wenst!

Wat veel mensen niet weten is dat naast het mechanische deel ook een elektronisch deel noodzakelijk is bij een sportuitlaat. De meeste Akrapovic uitlaten zijn voorzien van een automatisch kleppensysteem, zodat via het huidige infotainment systeem of via een losse afstandsbediening de kleppen open gezet kunnen worden. Fleetaccess heeft jarenlange ervaring in de auto elektronica en kan daardoor nog veel meer voor uw auto verzorgen. Dit zorgt voor schaalvoordelen voor de klant.

Kom gerust eens langs in onze moderne showroom voor een heerlijke bak koffie! Wij kijken altijd graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Loading...